Scroll omlaag

Over ons

De Voorziening

Theoni natuurlijk mineraalwater wordt direct aan de bron in de plaats Vatsounia in Griekenland gebotteld. Het water, dat onder haar eigen druk uit de berg komt (Artesian Water), heeft hierdoor een zeer unieke samenstelling. Deze unieke samenstelling is verantwoordelijk voor de sensationele textuur van Theoni.

Wij produceren op volledige duurzame wijze Theoni natuurlijk mineraalwater en daar zijn we ontzettend trots op. Onze nieuwe faciliteit opereert op wereldklasseniveau. Het proces is volledig geautomatiseerd en hierdoor zijn er geen schadelijke factoren van buitenaf. Wij beschikken over de capaciteit om 35.000 flessen per uur te vullen. Het bottelproces vindt plaats in ‘een schone ruimte’, die voldoet aan alle strikte laboratoria eisen en aan de kwaliteitsnorm: ISO 22000:2005.

Het Theoni Natural Artesian water komt pas voor het eerst in aanraking met de open lucht wanneer het flesje wordt geopend. Tijdens het proces worden er geen materialen toegevoegd of verwijderd. Het product is puur natuur!

Onze natuurlijke waterbron

De Goura waterbron vindt zijn oorsprong in het centrale berggebied van Griekenland. Bij Theoni Natural Artesian Water gaan wij uiterst zorgvuldig om met deze waardevolle bron. We gebruiken minder dan 1% van al het water dat uit de bron stroomt, het overige water wordt niet verspild. Dankzij dit uiterst zorgvuldige proces, zijn wij onderscheiden met het duurzaamheidscertificaat.

International Taste & Quality Institute, Monde selection te Brussel

In 2014 is Theoni Natuurlijk Mineraalwater bekroond met een 3 sterren Superior Taste Award. Met een gemiddelde waardering van een 9,3 is dit de hoogste toekenning ooit voor een mineraalwater. Volgens een vaste procedure is deze award toegekend nadat 150 sterrenchefs en sommeliers Theoni blind hadden geproefd.

In 2015, 2016, 2017 en 2018 heeft Theoni Natuurlijk Mineraalwater de Superior Taste Award weer mogen ontvangen. Hiernaast heeft Theoni Natuurlijk Mineraalwater ook een Crystal Award van Monde Selection gekregen.